× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Καλά τα νέα για την τηλεόραση στο ίντερνετ.

Περισσότερα
4 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #65 από fermidirac
Τηλεοράασεις Smart

Όλες οι νέες τηλεοράσεις που είναι Smart διαθέτουν HbbTV. Τι είναι αυτο. Το HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) είναι ένα νέο πρότυπο μετάδοσης που επιτρέπει τη χρήση υπηρεσιών τύπου super-teletext, οι οποίες παρέχονται από ένα τηλεοπτικό κανάλι μετάδοσης, για ενσωμάτωση ή σύνδεση με ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται μέσω δικτύου ευρείας ζώνης σε μια συνδεδεμένη Smart TV. Επομένως, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως παρακολούθηση παλαιότερων εκπομπών, βίντεο κατ' απαίτηση (VOD), εφαρμογές που σχετίζονται με προγράμματα και άλλες εμπλουτισμένες υπηρεσίες πληροφοριών πέρα από τις παραδοσιακές ψηφιακές υπηρεσίες teletext, όλα απευθείας στην τηλεόραση σε μια απρόσκοπτη εμπειρία.
η HbbTV περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για "προσαρμοστική ροή" βίντεο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα εικόνας για το θεατή.
Πρώτη η ΕΡΤ φέρνει τις υβριδικές υπηρεσίες στις τηλεοράσεις.Τα περισσότερα video είναι Video on Demand με καλή ποιότητα μεσώ youtube. Εκείνο που με ξάφνιασε είναι ότι και το OPEN μεταδίδει HbbTV. Το καινούργιο εδώ είναι ότι υπάρχουν και κανάλια live streaming. Το BEST TV από την Καλαμάτα, το ΚΡΗΤΗ TV από την Κρητη και το Ήπειρος TV1 από τα Ιωάννινα. Στο τελευταίο το stream παρέχεται από την dos.gr


Δορυφορικοί δέκτες με ανοιχτό λογισμικό Linux Enigma2.

Κάτι σαν ένας μικρός υπολογιστής με επεξεργαστική ισχύ, μνήμη RAM, μνήμη Flash, σκληρό δίσκο, κάρτα δικτύου και ταυτόχρονα διαθέτει δορυφορικό tuner (DVB-S2X) καί επίγειο ψηφιακό tuner (DVB-T2/C). Είναι φυσικά σε HD και σε UHD
Plug-ins. Τα ανεπίσημα αυτά λογισμικά είναι η τεράστια δύναμη των δεκτών Linux, αφού στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες λογισμικά, το καθένα με ξεχωριστή εφαρμογή, προσθέτοντας δυνατότητες στο δέκτη. Ένα από αυτά σου παρέχει την δυνατότητα για λήψη Streaming καναλιών μέσω του δικτύου LAN.


Μια μικρή συμβουλή προς τα κανάλια τηλεόρασης που βρίσκονται και στο ίντερνετ προσέξτε την ποιότητα της εικόνας και του ήχου σας καθώς και τη ροή προγράμματος. Βλέπουν αρκετοί θεατές πια.

FermiDirac radio (Γιώργος Κ.).

Υπάρχουν νύχτες που οι λύκοι είναι σιωπηλοί και μόνο το φεγγάρι ουρλιάζει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 27 επισκέπτες ←