× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

CD Quality Internet Radio

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #70 από fermidirac
CD Quality Internet Radio δημιουργήθηκε από fermidirac
Ο καθένας μας που μας αρέσει η καλή ποιότητα του ήχου και η σωστή αναπαραγωγή του, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει ένα δέκτη FM για να λάβει ποιοτικές στερεοφωνικές εκπομπές. Όταν εισήχθη ραδιόφωνο στο διαδίκτυο, οι παραδοσιακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έσπευσαν να κάνουν τις εκπομπές τους διαθέσιμες παρόλο που η αρχική ποιότητα ήταν συχνά φτωχή.

Σήμερα δεν υπάρχει κανένας ραδιοφωνικός σταθμός σε οποιουδήποτε σημείου στον κόσμο που δεν έχει παρουσία υψηλής παρουσίας στο Διαδίκτυο, ανοίγοντας έναν σχεδόν αδιανόητο πλούτο ειδήσεων, talk shows, δράματος και μουσικής.

Τα ραδιοφωνικά κανάλια μόνο στο Διαδίκτυο έχουν επεκτείνει την επιλογή που προσφέρεται στους ακροατές συχνά με εξειδικευμένο περιεχόμενο που δεν βρίσκεται στον παγκόσμιο ραδιοτηλεοπτικό κόσμο. Το χαμηλό κόστος και το δωρεάν λογισμικό ραδιοφωνικής μετάδοσης μέσω διαδικτύου έχει εξουσιοδοτήσει τα άτομα και τις μικρές οργανώσεις να έχουν παρουσία στο ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου προσθέτοντας την ποικιλία του διαθέσιμου υλικού.

Στις πρώτες μέρες του ραδιοφώνου στο διαδίκτυο, όταν η πρόσβαση μέσω τηλεφώνου ήταν ό, τι ήταν ευρέως διαθέσιμη, οι εκπομπές είχαν περιορισμένο εύρος ζώνης με μορφές αρχείων lossy. Όμως, καθώς οι ευρυζωνικές επικοινωνίες και η τεχνολογία 4G για κινητά έχουν γίνει ο κανόνας, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς αυξάνουν το παιχνίδι τους με τα ρεύματα MP3 και AAC των 256-320 kbps να γίνονται συνήθως διαθέσιμα. Αυτό συγκρίνεται ευνοϊκά με τη συνεχή ροή της ποιότητας των υπηρεσιών σε αρκετά καλή ποιότητα ήχου.

Το 2017, η Βρετανική ραδιοτηλεοπτική εταιρεία (BBC) πειραματίστηκε με τη μετάδοση του BBC Proms στο κανάλι κλασσικής μουσικής Radio 3, σε FLAC χωρίς απώλειες, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχουν δημόσια διαθέσιμα σχέδια για την τακτική αυτή παρουσίαση. Η εποχή BBC Proms παρουσίασε επίσης μια σειρά εκπομπών σε binaural μορφή που παρείχε μια πλούσια εμπειρία για τους ακροατές σε ήχο. Το BBC ρέει προς το παρόν το ραδιόφωνο 3 μέσω του λογισμικού iPlayer του σε AAC με ταχύτητα 320kbps.

Σε αντίθεση με τα ρεύματα MP3 και AAC, τα οποία υποστηρίζονται σχεδόν καθολικά από εφαρμογές ραδιοφώνου και προγράμματα περιήγησης, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, αν θέλετε να ακούσετε τη μικρή αλλά αυξανόμενη λίστα με τους σταθμούς FLAC χωρίς απώλειες που έχουν αρχίσει να εκπέμπουν. Οι απαιτήσεις είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει FLAC, όπως το Chrome ή ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου όπως το VLC ή το foobar, τα οποία είναι ελεύθερα να μεταφορτώσουν.

Η μετάδοση σε FLAC αυξάνει την ποιότητα μετάδοσης σε περισσότερο από 320kbps και μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά 1411kbps/44.1kHz που είναι η πραγματική ποιότητα ενός CD.


Το ραδιόφωνο "Radio 2.0 - Valli di Bergamo HD" είναι ένα από αυτά.
868 kbps, 44,1 KHz, stereo, FLAC

46.252.154.133:8000/stream.ogg

FermiDirac radio (Γιώργος Κ.)

Υπάρχουν νύχτες που οι λύκοι είναι σιωπηλοί και μόνο το φεγγάρι ουρλιάζει.
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 29 επισκέπτες ←