× Αυτή είναι η προαιρετική κεφαλίδα Φόρουμ για το Κουτί Προτάσεων.

Διακοπές στην μετάδοση, πρωτού κάνει αναβάθμιση το centova

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 7 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5 από djkalavrytas
Μας έκανε κάποιες διακοπές πριν στο radio, αλλά μάθαμε ότι πραγματοποιούταν κάποια ενημέρωση του centova cast, πατήσαμε stop/start ώστε να πάρει την νέα ανανέωση και το παρακολουθούμε. Αν κάνει πάλι θα σας ενημερώσουμε...
Ο/η αρθρογράφος, έχει λάβει ευχαριστίες από: lyk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 7 Χρόνια 1 Μήνας πριν #6 από lyk
Αγαπητέ djkalavrytas πράγματι έγινε χθες μια αναβάθμιση του Centova Cast (v3.2.9) και ενδεχομένως το πρόβλημα που αναφέρεις να συσχετίζεται με αυτήν, πάραυτα, έλεγξε εκ νέου αν το πρόβλημα επιμένει και ενημέρωσε μας (αν δεν επιλύθηκε) ώστε να δρομολογήσουμε τις ανάλογες ενέργειες εντοπισμού σφάλματος στο stream που εκπέμπεις.

Σημείωση:

Σημαντικό επίσης είναι ότι για να ενεργοποιηθεί, αλλά και για να ισχύσει παράλληλα η τελευταία αναβάθμιση στο server που εκπέμπεις, θα πρέπει να συνδεθείς τουλάχιστον μια φορά στο centova account σου, και να πατήσεις ένα stop και ένα start (οποιαδήποτε ώρα/μέρα σε βολεύει).

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 7 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #14 από leveltgp
Καλησπέρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα το παρατήρησα και εγώ Λυκούργο και σου έστειλα σχετικό email σήμερα. ενώ το Radio Boss παίζει για ώρες ξαφνικά αποσυνδέεται και βγάζει κάτι για output 1, Restarting κλπ. Μόνο αν κάνω restart το ραδιόφωνο μέσα από το Centova Panel επανέρχεται η σύνδεση.

Για αυτό φταίει η αναβάθμιση; ή η έκδοση του Radio Boss που έχω; ,δες το σε παρακαλώ και πες μου τι μπορεί να φταίει να το διορθώσουμε :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #15 από lyk
Αγαπητέ leveltgp, η αναβάθμιση του centova δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε στο boss κατά την εκπομπή. Το boss ή θα είναι συμβατό με την αναβάθμιση και θα παίζει σωστά από την αρχή, ή από την αρχή που θα έκπεμπες θα είχε διάφορα προβλήματα με αποσυνδέσεις (αν δεν ήταν συμβατό), ή κατά την εναλλαγή μεταξύ playlist & live ροής.

Πιθανολογώ πάραυτα (με βάση την ημερομηνία που φέρει το post σου) ότι η αποσύνδεση που περιγράφεις να προήλθε από μια εργασία αποκατάστασης βλάβης/δυσλειτουργίας μίας γραμμής δικτύου του datacenter στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος server.

«Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατοίκους του πλανήτη Γη!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες ←